BRUIDSMAKE-UP │ BRUIDSKAPSEL

BRUIDSMAKE-UP │ BRUIDSKAPSEL

Haarstyling en bruidsmake-up aan huis

Stap je binnenkort in het huwelijksbootje? Proficiat! GlamM-Team verzorgt met veel plezier je make-up en haarstyling. Een vleugje romantiek, heel stoer, vintage in een modern jasje of een puur natuurlijke uitstraling? Wij gaan samen op zoek naar een look die perfect bij je past en waar jij je goed bij voelt. Met de hand op het hart beloven we dat je blij zal zijn met het resultaat. 

Wil je op je grote dag schitteren met een look die de hele dag blijft zitten? Dan is kiezen voor GlamM-Team een slimme zet. 


Waarvoor mag je GlamM-Team bellen?
  • Make-up voor bruid en suite
  • Bruidskapsels lang en kort haar
  • Verzorgingstips huid, wenkbrauwen, haar
  • Workshop make-up, hairstyling, kleur- en stijl advies (vrijgezellenfeest)
  • Make-overs  (vrijgezellenfeest)
  • Styling bruidegom
  • En nog zoveel meer…


Bruidsmake-up? Check! Bruidskapsels? Dubbelcheck! Wij hebben de juiste expertise om te werken met valse haarstukken geschikt voor dun of fijn haar en met pruiken indien nodig.


In 3 stappen naar de juiste bruidsstyling

STAP 1 │ We verwelkomen je met een brede glimlach in onze professionele studio voor een proefsessie. Breng gerust je Pinterest moodboard mee zodat we samen je favoriete kapsel, make-up, trouwjurk en accessoires kunnen bekijken. Wij nemen uitgebreid de tijd om alles te bespreken en uit te proberen.


STAP 2 │ D-Day! We komen met ons GlamM-busje bij je thuis om je klaar te maken voor een onvergetelijke dag. Wandel binnen in onze mobiele studio voor een heerlijk ontspanmoment. Wordt je liever opgemaakt in jouw favoriete huiskamer? Prima!


STAP 3 │ Tussen de ceremonie en het avondfeest komen we langs om je make-up en hairstyling bij te werken. Wil je graag een nieuwe look voor het avondfeest? Daar zorgen wij voor!

Op zoek naar een trouwkapsel en bruidsmake-up met een wow-factor? Een team van bruidsstylisten zet z’n expertise graag in voor klanten in België en ver daarbuiten.


Ja, ik ben een toekomstige bruid en wil graag meer informatie >>

Uitgebreide info op Bruidsmake-up3000 >>

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x