GRIME │ BODY PAINT │ FACE PAINT

GRIME │ BODY PAINT │ FACE PAINT

Bodypaintenfacepainten en grimeren in thema naar keuze

Wanneer het net dat tikkeltje specialer mag, zet GlamM-Team je letterlijk en figuurlijk in de verf. Een realistische schildering, optische illusie of 3D effect? Onze professionele make-up artiesten blazen je omver met kunstwerken waarbij creativiteit en originaliteit hand in hand gaan. Heb je een origineel idee? Geweldig, want wij houden wel van een pittige uitdaging en brengen jouw creatief ontwerp of kleurrijke fantasie tot leven. 

Wij zetten onze jarenlange expertise in voor iedereen, van particulieren en bedrijven tot productiehuizen en toneelgezelschappen.


Waarvoor mag je GlamM-Team bellen?
  • Face painting als decoratieve versiering
  • Body painting van kop tot teen (figuren of plaatsen, abstract of realistisch, enz.)
  • Speciale effecten zoals verouderen, latex neuzen of pruiken, baarden of snorren kleven
  • Kindergrime voor blije gezichtjes
  • Glitter of airbrush tattoo met leuke designs 
  • Nepwonden en halloween make-up 
  • En nog zoveel meer…

Een mobiele ploeg komt ter plaatse en werkt met eigen kwaliteitsvol en hygiënisch materiaal.


Service met een +plus+

Wij denken met veel plezier mee na over een ontwerp dat past bij jouw smaak en persoonlijkheid, want de essentie van een prachtige grime zit hem in de details. Wij hebben de juiste make-up expertise om de hypoallergene verf met een vaste hand én foutloos op jouw lichaam aan te brengen. Lijnen worden volgens de regels van de kunst geaccentueerd en ingekleurd met jouw favoriete tinten. Het resultaat? Gepersonaliseerde creaties die verbluffen. 

Het GlamM-Team bestaat uit een professionele ploeg van 30 stylisten die een stevige reputatie opgebouwd hebben in België en ver daarbuiten.


Wil je graag meer informatie?
Contacteer ons >>

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x