MAKE-OVERS │ WORKSHOPS

MAKE-OVERS │ WORKSHOPS

DIY workshop make-up en make-over 

GlamM-Team laat je van kop tot teen stralen met workshops en make-overs. Ideaal voor een origineel vrijgezellenfeest, om een verjaardag te vieren of gewoon om jezelf te verwennen. Jij kiest zelf het thema van je make-over of workshop en onze make-up artisten en stylisten leren je de kneepjes van het vak. Ze vertellen welke stijl echt bij je past en beantwoorden al jouw mode- en beautyvragen zodat je zelf aan de slag kan met praktische tips & tricks. 

Wij zetten onze deur wagenwijd open voor dames en heren, jong en oud, klassiek en out-of-the-box. Iedereen is meer dan welkom!


Waarvoor mag je GlamM-Team bellen?
  • Make-up workshop (dagmake-up, avondmake-up, smokey eyes, contouring…)
  • (Surprise) make-over voor jongeren, dames en heren
  • Privé sessie kleur- en stijladvies (businessvrouwen, 50-plus…)
  • Make-over of workshop vrijgezellenfeest   
  • Totale make-over in bekende fashion zaken Bobo of Fashion Point
  • Fotoshoot in thema met professionele fotograaf
  • En nog zoveel meer…

Creatieve opsteekkapsels maken, een perfect eyelinerboogje tekenen, leren om avondmake-up of dagmake-up aan te brengen…hoe kunnen wij helpen?


Service met een +plus+

GlamM-Team organiseert make-overs en make-up workshops van A tot Z in onze professionele studio in Rillaar, bij jouw thuis of op locatie. Droom je van een privésessie of kom je in groep? Alles kan! Wij omcirkelen alvast een datum in onze agenda. Indien gewenst komen we langs met een mobiele make-up studio, luxueus ingericht en gedecoreerd met Broadway spiegels. Benieuwd?


Ja, ik ben benieuwd en zou graag meer informatie willen!
Contacteer ons >>

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x