TV │ VIDEO │ FILM │ FICTIE

TV │ VIDEO │ FILM │ FICTIE

Make-up artist en hairstylist voor video, tv en (bedrijfs)film

GlamM-Team maakt dagelijks het verschil door gepassioneerd zorg te dragen voor de visagie en haarstyling van artiesten voor video-, tv- en filmproducties. We hebben verfijnde technieken in de vingers en werken uitsluitend met professionele make-up die hoog gepigmenteerd is, een specifieke dekking heeft en bestand is tegen de warmte en belichting van de studiolampen. Wij bekijken het resultaat in regie en volgen de beelden live mee op een monitor. We houden de vinger nauw aan de pols en werken proactief voor, tijdens en na de opnames. 

Wij kennen alles van cameratechnieken en hebben de juiste skills en competenties om karakters te grimmeren, types te creëren of natuurlijke make-up aan te brengen.


Waarvoor mag je GlamM-Team bellen?
  • Make-up stylisten voor video-, tv- en filmopnames
  • Natuurlijke, thema of glamoureuze make-up 
  • Haarstyling voor korte en lange kapsels
  • Barbier om baarden en snorren te scheren, knippen en verzorgen
  • Grime en face paint als kleurrijke blikvanger
  • Kleur- en stijladvies voor personages en karakters
  • En nog zoveel meer…

We hebben een goed gevulde rugzak met jaren ervaring. Klinkende namen zoals Play Sports, Telenet, Kanaal Z, Woestijnvis en VRT pronken op ons palmares.


Service met een +plus+

GlamM-Team arriveert op het afgesproken tijdstip, want wij houden van duidelijke afspraken en een minutieuze timing. Bovendien hechten we enorm veel belang aan een gedetailleerde afwerking met gespecialiseerde producten. Wij vinden het fantastisch om waardevolle partnerships uit te bouwen met productiehuizen, maar we zijn ook inzetbaar voor freelance visagie en visagie voor bedrijfsfilms Heb je een dringende vraag? Onze expertise is slechts een telefoontje verwijderd. 

Wij hebben een groot team van 30 experts en helpen je met een brede glimlach verder met last-minute boekingen.


Wil je graag meer informatie?
Contacteer ons >>

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x