MOBIELE MAKE-UP STUDIO

MOBIELE MAKE-UP STUDIO

Exclusieve en enige mobiele make-up en haarstyling studio in België

Een mobiele make-over studio voor je deur? Yes, please! GlamM-Team heeft een professionele studio op wieltjes. Beauty experts doorkruisen heel België zodat jij kan genieten van een totaalervaring deluxe, van make-up en haarstyling tot kleur- en stijladvies. Wij houden halt voor mannen en vrouwen, want iedereen is welkom aan boord.

Zelf ontworpen en ingericht

Het iconische bestelbusje kreeg een totale make-over en werd ingericht in pittige limoengroene en stijlvol zwarte details. De super coole wagen straalt een trendy retrostijl uit en is gedecoreerd met royale Broadway spiegels, regisseursstoelen, comfortabele kuipzeteltjes, grote ramen en een vleugje glitter & glamour. Moderne snufjes zoals verwarming en airco die zorgt voor de nodige verfrissing mogen natuurlijk niet ontbreken.

Handig en leuk voor opnames, bruidjes, shoots en events

Binnenin is er plaats voor 7 personen. Ideaal voor wanneer je houdt van een intieme sfeer of fan bent van een gezellige drukte. Wat hebben wij nodig? We vragen jou om een parkeerplaats te reserveren en wij doen al de rest. Ben jij klaar voor een memorabele Hollywood-ervaring?  

De mobiele make-over studio boeken?

Contacteer ons >>

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x